Wat is het grotere verlangen dat je naast ouder zijn, nog voor jezelf hebt?

Wat is het grotere verlangen dat je naast ouder zijn, nog voor jezelf hebt?

Wat is het grotere verlangen dat je naast ouder zijn, nog voor jezelf hebt?

Soms vergeet je bijna dat je meer bent dan alléén ouder, met alle bijbehorende verantwoordelijkheden.

Toch laat het zich niet wegdrukken en wordt je er door jezelf steeds aan herinnert.

JIJ wil er oók zijn.

Wij, als ouders van nu, mogen alles zelf kiezen

Waar onze opa’s en oma’s het nog compleet normaal vonden om hun hele leven te wijden aan het gezin, is het voor ons een ander verhaal. Wij zijn de generatie van vrijheid. Wij hebben er een keuze in. Hier wordt vaak negatief over gedaan, want omdat wij alles kunnen kiezen willen we volgens critici te veel en zijn we ondankbaar en gaat het mis. Oppervlakkig geoordeeld, vind ik dat. Het gaat niet mis omdat we te veel willen.

“Van buiten” leven we als het ware wat
we “van binnen” nog niet voelen.

Het gaat mis omdat we ouderschap ergens innerlijk nog hetzelfde beleven als onze opa’s en oma’s. Ons energieveld als ouder, is nog een oud energieveld; onze manier van denken, beleven, runnen en voelen matched niet met het veranderende leven wat maar door dendert.

Daarbij lopen we allemaal nog met een energetische rugzak vol bagage van onze ouders, opa’s en oma’s rond. Hun onverwerkte verleden en dat van onszelf als kinderen zit in onze cellen.

In deze zoektocht biedt een burn -out uitkomst maar is niet per se nodig.

Niet zelden heb ik om me heen en bij mijn klanten gezien dat een burn-out het moment was om de binnenkant echt eens te gaan bekijken. Het blijkt het ultieme moment om het oude te gaan transformeren. Deze periode van stilstand is een medicijn voor een beter leven. Het zet je op je eigen weg. De weg om het verlangen dat je naast het ouder zijn nog voor jezelf hebt serieus te nemen en alles binnen in jezelf zo te veranderen dat je dat verlangen omzet in werkelijkheid.

Je kan altijd de keuze maken om de grote verlangens in jezelf serieus te nemen en om alles wat binnen in je leeft er te laten zijn. Het is geen gemakkelijke weg en je hebt moed nodig, maar als je er op zit dan ga je er zeker komen.

Toen ik heel jong was, had ik twee super grote verlangens voor mezelf;

  1. belangrijk worden voor de wereld
  2. jong moeder worden.

Ik werd moeder op mijn 26ste. Het nam me helemaal in beslag en het bracht heel veel zware gevoelens met zich mee. Ik was totaal overweldigd, overprikkeld en voelde me geleefd. Ik kon dit niet accepteren. Evenals als ik een matige liefdesrelatie niet kon accepteren. Ik verlangde naar meer en beter. Ook al wist ik vaak niet meer wat ik wilde, ik wist dat ik me energiek, rijk, geliefd en vrij wilde voelen. Ook toen er vier kinderen waren bleef dat een verlangen een fik in mijn hart. Het waarmaken ging niet vanzelf en ik verzet er nog steeds werk voor. Ik kies steeds opnieuw voor het verlangen in mezelf. Ik heb een keuze. En jij hebt deze ook. Iedere ochtend sta ik op met het voornemen alles wat me in de weg zit los te laten. Mijn kinderen stralen daardoor met mij mee.

Ik neem iedere kans die ik heb om uit een energieveld waar ik me naar bij voel te stappen en zelf een nieuwe te creëren.

Ik vind mezelf iedere dag uit. Dat anderen me niet kunnen volgen, me onvoorspelbaar vinden en me als zoekend betitelen heb ik los kunnen laten. Inmiddels heb ik de diepgaande liefdesrelatie, een expertise die uniek is, een easy huishouden en een blij & vrij leven gecreëerd. Door dit innerlijke werk, zijn wij pas geleden naar een landhuis (het Disney huis van mijn dromen) verhuisd. In dit nieuwe Fluisterhuis kan ik klanten echt betoveren. Mijn groei gaat door omdat het leuk is en ik motiveer graag jou in jouw groei.

Groeien en steeds naar meer verlangen hoort bij het leven!
Laat het grote plaatje wat je van jezelf hebt toe!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *