Wanneer is het werken aan mezelf nou eens klaar?

Wanneer is het werken aan mezelf nou eens klaar?

Herken je deze vraag? Vraag jij jezelf wel eens af wanneer is het “werken aan mezelf” nou eens klaar? Na een tijdje “Werken aan mezelf”:

• Volgde ik mijn intuïtie.

• Had ik door dat er in mij een innerlijk kind zit. En dat ze zich regelmatig bang, verdrietig en boos voelt.

• En dat niemand anders dan ik voor haar kan zorgen zoals het nodig is.

• Kon ik voelen wat bij mij hoort en wat bij een ander.

• Kon ik eindelijk mijn lichaam voelen. De sensaties die in mijn lichaam plaatsvinden werd ik gewaar. De plotselinge knoop in mijn keel. Het gevoel dat mijn hart dicht zit en de onrust in mijn buik.

• Het zorgde voor de aarding die ik nodig had. Ik werd minder warrig, dromerig, ontspannen en rustiger van geest.

Maar

• In mijn lichaam was nog steeds van alles aan de hand.
• Er was ook nog steeds zoveel wat er gebeurde ín me en buiten me, waarvan ik niet wist hoe ik daar mee om moest gaan.
• Eigenlijk voelde ik me slechter dan daarvoor.
• Ik voelde meer, begreep meer, maar ik voelde me nog steeds niet vrij. Ik stond als het ware nog steeds met mijn rug tegen de muur en kon geen kant op. Mijn kinderen spiegelde met van alles, dat voelde ik wel, maar ik kon er vervolgens niets mee.

Ik begon me af te vragen

• Wanneer is het werken aan mezelf nou klaar?
• Komt hier ooit een einde aan?
• Heeft het eigenlijk wel zin om zoveel te voelen en me bewust te worden?

Totdat

• Ik bij mijn belangrijkste docent Maarten Oversier terecht kwam.
• Ik ging ervoor om naar de kern van mijn gebrek aan innerlijke vrijheid te gaan doormiddel van de reïncarnatietherapie die hij gaf. Hij leerde me de oude emoties, de oude overtuigingen en het oude gedrag van mijn voorouders los te laten. Deze zaten via mijn DNA in mij.
• Er volgden na de sessies ook vele teachings.
• Ik leerde mijn eigen medicijnwiel (karma, levenspad, levensdoel, gave) begrijpen en voelen. • Ik leerde er mee werken.

En NU

• sta ik niet langer met mijn rug tegen de muur.
• ben ik het centrum van mijn eigen medicijnwiel.
• voel ik me innerlijk vrijer.
• begeleid ik anderen al meer dan drie jaar in het Fluisterhuis d.m.v. o.a. reïncarnatietherapiesessies, babyfluisteren en kinderfluisteren tot innerlijke vrijheid.
• voel ik me dankbaar en zielsgelukkig met dit leven.
• vind ik het fantastisch om de innerlijke vrijheid bij mensen om me heen en in het Fluisterhuis te zien toenemen.

IK GUN HET IEDEREEN, IK GUN HET JOU!

Reacties van een aantal bezoekers van het Fluisterhuis op dit artikel:

o Loes toont lef door te doen en staat met veel enthousiasme in de sessies die zij geeft. Haar werkwijze is voor mij een bijzondere manier van zelfonderzoek om tot inzichten en bewustwording te komen. Sylvia D.

o Ohhhh, dit wil ik ook!!!! Zit vast in de fase: ‘Ik begon me af te vragen’. Ik voel zo veel, het ligt allemaal zo open en bloot en de emoties zijn zo heftig dat het met me op de loop lijkt te gaan. Het voelt als too much. Dus ik verlang enorm naar ‘En NU’ X, Nadine

o Mijn Hart maakt een sprongetje! (H)erkenning, ik ben op de goede weg! Het roept ook: VOEL, HOOR & LEER MIJ. Lieve Loes, ik ben dankbaar voor wat ik mag leren en ontwikkelen. De ontdekking van het medicijnwiel hierbij is voor mij van grote waarde. Lieve groet, Jessica

o “Ik ben blij dat je deze weg gekozen hebt en bent waar je nu bent……mijn dag bij jullie in het Fluisterhuis was een unieke ervaring en heeft me veel gebracht”. Sylvia K.

 
Herken je jezelf in mijn verhaal? Wil je het aangaan en nog meer op lossen? Leer Hoe Je Weer Je Energieke Zelf Wordt en innerlijke vrijheid kan ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *