Uitdaging

Uitdaging

Ik daag je uit om één maand je gedachten te kiezen

Hoi lieve energieke ouder,

Jouw kinderen spiegelen jou. Ze spiegelen juist die gedachten waar jij je niet van bewust bent. Jij kiest ze niet. Ze zijn er gewoon zonder dat je het door hebt. 

Als je weet wat je gedachten zijn, kun je andere kiezen!

Ik help je om je bewust te worden van je onbewuste gedachten en andere te kiezen

via de 

De Medicijnwielnumerologie

De methode die je vandaag kan leren &

waar je morgen een gaaf leven mee creëert. 

Hiermee krijg je inzicht in grootste thema in het leven en ook in talent, je manier van zijn, je missie en je essentie.

Hiermee heb je een tool in handen die je altijd, waar je ook bent en wat je ook doet kan gebruiken om jezelf, je kinderen, je relaties en anderen te helpen.

En iets concreter….

 • Je krijgt inzicht in wat je kind met haar gedrag, problemen, uitdagingen en klachten laat zien aan jou.
 • Je gaat achterhalen welke zinnen in de binnentaal van jezelf steeds plaatsvinden
 • Je gaat het medicijn zien voor hetgeen waar jij zelf tegenaan loopt in je liefdesrelatie.
 • Je ontvangt “oude kennis”, wijsheid van de indianen over het in balans brengen van: denken, doe, voelen en zijn. 
 • Hiermee heb je een handleiding voor jezelf, je partner, je kinderen en jullie onderlinge relaties
 • Dit geef je heel veel begrip voor je kind(eren) en bewondering voor de thema’s die zij hebben gekozen om aan te gaan in dit leven.
 • Ik laat je vanuit je eigen persoonlijke medicijnwiel zien wat er in je leeft zonder dat je je er bewust van bent. 

Voordat ik voor het eerst mijn medicijnwiel zelf uitrekenende, twijfelde ik aan mezelf. Ik was heel bang dat ik geen goede ouder was. Ik vond kinderen hebben niet zo leuk als ik gedacht had en schaamde me er voor. Ik had toen een zoon die geen mama maar Loes zei, niet naar mij luisterde en driftaanvallen had. Ik had een dochter die niet zonder mij in slaap wilde vallen en altijd aan mij hing. Ik had een baby waar ik me schuldig naar voelde omdat ze een maand te weinig moedermelk van me gehad bleek te hebben. Toen ik mijn eigen medicijnwiel uitrekende en de betekenis ervan kende, was de schaamte weg. Ik kreeg te zien dat mij "verhouden ten opzichte van een groep (-gezin)" en me in een groep fijn en zeker voelen mijn grootse uitdaging in het leven is. Ik kon daardoor veel meer gaan doen wat in me op kwam, bepaalde gedachten geen ruimte meer geven en andere gedachten juist toelaten. Er ontstond rust in ons gezin. Ik werd "mama" genoemd door de oudste. Ik wist door dat ik minder twijfel had beter wat de tweede van me nodig had en mijn gevoel ten opzichte van de baby veranderde. En ik had een tool in handen om een gaaf en rijk leven te creëren. Steeds opnieuw neem ik gebied in mijn leven om daarover mijn gedachten te veranderen er dus ook meer uit te halen dan dat ik er in stop. 

Ga deze uitdaging aan verander je gedachten

Je krijgt een maand lang toegang tot de  

Ik leer je de Medicijnwielnumerologie

Je luistert de audio opnames gewoon lekker thuis vanuit je luie stoel.

De online workshops staat in het teken van:

 • Workshop 1: Uitvinden; ik leg je de getallen uit op een andere manier dan ik eerder al aan jullie heb gedaan. Ik leg de thema’s onderliggend aan de getallen zo uitvoerig mogelijk uit. Ik leer je hoe je het hele wiel kan uitrekenen. 
 • Workshop 2: Ik vertel welke gedachten, overtuigingen, angsten en emoties er bij de thema's horen en welke keuze je daar in kan maken.  Bijvoorbeeld: Ik heb de 3 van maart als grootste thema. De overtuigingen "ze zitten niet op mij te wachten" klopt voor mij helemaal. Mijn kinderen spiegelde dat. De één door me af te wijzen als zijn moeder. De ander door juist heel graag bij me te willen zijn. En in de relatie tot de derde was schuld gevoel bij mij ontstaan, waardoor ik mijn eigen overtuiging bekrachtigde. Zie je nou wel, ze zitten niet op mij te wachten. 
 • Workshop 3: Verdiepen; we gaan dieper in op de vijf verschillende plekken op het wiel en de betekenissen van die plekken in combinatie met het getal wat jij daar hebt staan in. Zodat je nog meer herkenning krijgt in bepaalde gedachten die je hebt en de vrijheid krijgt daar anderen voor te kiezen. 

  En:

  • Je ontvangt twee keer een opdracht voor de week die gaat komen. Geen huiswerkopdracht maar een reminder om iedere dag, ieder moment aan te denken zodat je andere gedachten kiest. 
  • Twee persoonlijke vragen of vragen over je gezin die je me kunt stellen via whatsapp.
   Ik geef je het antwoord dat ik voor je door krijg als kinderfluisteraar en wat ik zie vanuit de medicijnwielnumerologie.

   Ik spreek zinnen voor je in van gedachten die jij kan kiezen en binnentaal wat jij kan creëren die jou en je kind gaan helpen.

   Bijvoorbeeld: Na aanleiding van een vraag over de nachterlijke angsten van een kind, spreek ik voor de ouder in: Ik sta je toe dat je deze emotie hebt. Deze angst mag er zijn. Deze angst mag als energie door jou heen gaan. Ik hoef alleen maar naast je te staan.

   Je ontvangt voor iedere vraag een ingesproken reactie terug die je steeds opnieuw kan afluisteren. 

   (Je kunt je vragen stellen binnen dé drie weken).

   Je voelt na het ontvangen van deze antwoorden zeker, dat jij goed bent zoals je bent. Dat je als ouder precies afgestemd bent op je kind en dat de uitdaging die je aan het aangaan bent ook een leuke en uitdaging is. Het gaat niet over "goed" en "fout" maar over het proces.  

  Het wordt een mooie uitdaging vol met nieuwe verrassende inzichten en een heel krachtig instrument waar je in alle alledaagse uitdagingen op terug kan vallen.  

  De online workshops vinden op zondagavond plaats van 19.30uur tot +/- 21.30uur

  Je mag gedurende deze drie weken al je vragen aan mij stellen via de mail. Ik verwerk de antwoorden daarop in de online webinar. 

  Jij investeert: € 197,- exclusief btw

   

   

Óf kies voor

Programma Drieweekse uitdaging

Ik weet dat dit voor jou net zo’n belangrijke tool kan gaan worden in jouw ouderschap en in je liefdesrelaties en familieverbanden als voor mij. Ook omdat het zo super simpel is.

Door het gebruik en dit programma ga je er elke dag meer verdieping in brengen.

 • 3 online Workshop zoals hierboven beschreven.
 • Twee Q & A via webinars (deze worden ook opgenomen om terug te luisteren)Je kunt daarin al je vragen stellen en ik geef op alle vragen antwoord. De data en tijden van hier volgen. In ieder geval ga ik het ’s avonds doen. (Worden gepland in de zes weken na de workshop)

 • Verdieping over het uitrekenen van gezinswielen. 
 • Ik leer je deze vorm voor gevorderden in een webinar. Je leert de persoonlijke medicijnwielen van al je gezinsleden op te tellen (het gezin van nu óf het gezin van herkomst) en te interpreteren. Als er onrust of gedoe in je gezin is, kun jij zien welk thema er gaande is en welk proces er bewust gezien mag worden door één van de gezinsleden. (wordt gepland op vier weken na de workshops op een avond)
 • Toen ik nog niet wist dat ik, mijn man Frank en onze vier kinderen als moeilijkste thema verbinden hadden ergerde ik me aan tafel ’s avonds en werd ik boos, omdat iedereen steeds weg liep. Nu weet ik dat ik steeds iets mag inbrengen wat ons verbind. Zoals bijvoorbeeld vragenspelletjes waarin de kinderen elkaar een compliment geven.

  (Op de foto hierboven zie je ons gezinswiel)
 •  

Kortom

Energieke ouder,

Deze uitdaging is voor jou!

Jij investeert: € 297,- exclusief btw.

Hiermee heb je iets in je rugzak wat er altijd voor je is. Jij bent goed zoals je bent als mens en als ouder en door je gedachten te kiezen maak je het nog leuker, leerzamer. Het maakt dat zowel acceptatie en verandering tegelijk aanwezig kunnen zijn.

De verhalen die jij jezelf vertelt over jezelf hebben de neiging om waar te worden.

Met deze uitdaging ga je een beter verhaal over jezelf vertellen. 

De wereld krijgt betere verhalen door de medicijnwielnumerologie

Ps. Wil je een persoonlijke medicijnwiel ontvangen op A5 formaat ontvangen? Deze maak ik handmatig, print en seal ik en stuur ik je ook digitaal toe. Voor € 37,50 , dit kun je aangeven als je je aanmeldt.