Reacties

Ik kan weer vertrouwen op mijn gevoel -Ellen Wolf – Nijhof

Wat mooi om dit zo een keer duidelijk op een rij te hebben Loes. Mijn bezoekje aan jou heeft veel losgemaakt. Er is nog veel te ontdekken binnen onze families….maar stapje na stapje komen we er! Ik ben zelf veel bewuster gaan voelen. Ik durf steeds meer te vertrouwen op mijn gevoel. Bedankt voor een mooie ervaring!

marleen van veenendaalWe hebben gehuild en gelachen – Marleen van Veenendaal
Na 12 maanden niet bij Loes te zijn geweest heb ik gisteren weer een sessie bij haar gedaan. Mijn programma is inmiddels een jaar geleden afgerond. Omdat mijn dochter van 4 erg vaak over mijn overleden oom praatte die ze helemaal niet gekend heeft, alleen van een grote foto bij oma in de gang, besloot ik om weer naar Loes toe te gaan. Het moment gisteren, dat ik daar binnen kwam voelde goed. Ik heb zo veel geleerd in het Fluisterhuis van Loes. Ik was blij dat ik er weer was. Ik heb met haar gesproken over de gevoeligheid van mijn dochter en dat ze meer ziet en ervaart door haar gevoeligheid. Die gevoeligheid van haar verbaasd me niet. Ik herken het. We hebben gehuild en gelachen in de sessie en ik werd vanochtend wakker met een uitgerust gevoel, het was een rustige nacht thuis en ik bruiste van energie.

ilse baartmanDe band versterken – Ilse Baartman
Wat Loes mij heeft laten zien is hoe ik mijn band met mijn zoon kan versterken. Daarvoor moest ik door diepe dalen, om er vervolgens krachtig en vol zelfvertrouwen weer uit te komen. Loes voelt heel goed aan waar de pijn zit en zet deze om in positieve energie.Door de ervaring met Loes ben ik op een andere manier tegen mijn zoon aan gaan kijken en zijn we veel dichter tot elkaar gekomen. Het geeft ons beide rust en erkenning en daardoor kunnen we weer genieten!

Opvoeden is geen eenheidsworst – Jessica Szabójessica
Loes ontmoette ik voor het eerst tijdens een training in 2009. En had toen al het gevoel dat we elkaar later nog eens tegen zouden komen. Toen we elkaar via Twitter weer ontmoetten, en Loes haar kennis ging delen over het Indiaans Medicijnwiel  in een opleiding, was het moment daar. Het werken met Loes heeft mij enorm veel gebracht. Kennis over mijzelf, wie ik ben als mens, waarom bepaalde dingen in mijn leven terugkerende items zijn, maar ook waar mijn kracht zit. Met liefde heb ik de wijsheid van de numerologie van het Indiaans Medicijnwiel omarmd en verweven in mijn leven.  Ik begrijp de sterke en minder sterke kanten in mijzelf, en door dat begrip is er ruimte om te groeien. In mijn gezin helpt het in de benadering van mijn kinderen. Hoe mooi is het dat je de blauwdruk van je kind beter begrijpt en daar ook op kunt anticiperen? Opvoeden is geen eenheidsworst, dat wist ik al, maar hierdoor kan ik nog beter als ouder ondersteunen. Het werken met deze inzichten maken dat ik ze ook in mijn praktijk graag gebruik en waar mogelijk (aanstaande) moeders mee ondersteun.

NadineDe kracht van energie – Nadine Schartz
Loes heeft mij veel geleerd en laten voelen over de enorme kracht van energie. De energie in mezelf en de energie in mijn relaties. Vooral in de relatie met mijn man en met mijn kinderen. Hierdoor ben ik heel anders naar mezelf en naar mijn kinderen gaan kijken. En begrijp ik veel beter waarom ik doe wat ik doe. En waarom zij doen wat zij doen. Dit begrip helpt mij enorm als moeder. Ik kan beter van een afstand aanschouwen wat er gebeurt. Zodat ik helderder en minder emotioneel kan reageren en anticiperen. En vooral dingen kan laten zijn Ik begrijp nu veel beter waarom deze kinderen mij als mama hebben uitgekozen. En welke lessen ik van hen mag leren en waar ik hen bij mag begeleiden. Wat ik erg prettig vind aan Loes is dat ze het allemaal heel aards en praktisch uitlegt. Zodat je er écht wat aan hebt als ouder.

josje fellerJosje Feller, mama van Julie (5) en Jackie (0). www.josjefeller.nl

Als moeder doe je er natuurlijk alles aan om het fijn en gezellig met je gezin te hebben. Soms spelen er van die kleine dingetjes waar je de vinger maar niet op kunt leggen. Om te voorkomen dat ze groter worden is het fantastisch om op zo’n moment Loes te vragen om even mee te kijken. Ze ziet/voelt dingen die ik niet zag, geeft praktische tips, zorgt voor inzichten en deelt haar enorme schat aan wijsheid over de ’nieuwe tijd’ en onze kinderen. Iedere ouder die zichzelf en zijn/haar gezin serieus neemt, zou een ‘Loes’ aan zijn/haar zijde moeten hebben. Daar worden zowel ouders als kinderen gelukkiger van.

saskia van essenSaskia van Essen – www.appeltjes.com
‘Mama mama mama’ de hele dag. Zelfs als mijn man thuis is roepen de kinderen mij en niet hun vader. Frustrerend. Loes vroeg of ik wel eens tijd voor mezelf neem. Ja, alleen als ik even weg ga. “Maar, je moet je toch ook kunnen ontspannen in je eigen huis, daar hoef je niet voor naar buiten te gaan.” was haar reactie. “Is het een idee, om een afspraak met je man te maken, als jij ‘een pet’ op hebt dan ben jij in charge en andersom?” Het werkt! Het geeft me rust niet de hele dag paraat te hoeven staan voor de kinderen. Loes dank je wel!