Mijn kind slaat andere kinderen en mij!

Mijn kind slaat andere kinderen en mij!

Mijn kind slaat andere kinderen en mij!

Slaat je kind anderen kinderen of slaat je kind jou?

Dat kan heel moeilijk zijn. Misschien voel jij je onmachtig of voel je je ongemakkelijk tegenover andere volwassenen? familie, vrienden en ouders van de kinderen om jullie heen. Dat snap ik.

Maar projecteer dit toch niet op je kind.

Dit probleem laat zich in het hier en nu bij jou en kind zien, maar de oorzaak ligt op een heel ander niveau. Deze omstandigheid is een uitnodiging om meer te gaan ontdekken over energie. Het kan bijvoorbeeld heel goed zijn dat een overleden voorouder via je kind aandacht vraagt van jou. Hij of zij heeft in het leven wat er geweest is ook geslagen en is dood gegaan zonder dat te verwerken en zonder dat af te ronden. Daardoor blijft hij of zij rondhangen. Hij of zij moet zijn of haar verhaal nog verwerken, het verdriet nog voelen, nog sorry zeggen of nog tot het inzicht komen dat het ook komt vanuit de jeugd die hij of zij heeft gehad. De cirkel moet nog rondgemaakt worden voordat deze energie uit je familiesysteem en gezinssysteem kan verdwijnen. Voordat de overledene naar het licht kan gaan.

Je kind spiegelt alleen maar wat er onverwerkt en nog aanwezig is!

Tot dat het onverwerkte uitgewerkt is, kun je je kind helpen door hem niet te straffen, terecht te wijzen of te beoordelen. Help hem door bijvoorbeeld op kussens te slaan of door hem af te leiden als je het ziet aankomen.

Weet dat je kind te vertrouwen is, liefde is en een mooi mens is! 

Het is tijd om te leren als ouders om op een andere manier onze problemen te gaan zien. En problemen op een ander niveau op te lossen dan dat ze begonnen zijn. In het programma van Energiek Door Ouderschap leer je hoe je dat kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *