Mijn kind luistert niet!

Mijn kind luistert niet!

Mijn kind luistert niet!

Verdiep je in jezelf! Is je onderbewuste en je bovenbewuste in jou het met elkaar eens!

Als je kind niet doet wat jij zegt, heb je het zwaar. ’s Ochtends wordt je al opgehouden doordat hij gaat spelen in plaats van zijn schoenen aan doet. Tijdens het brood ’s middags, duimt hij liever dan dat hij een boterham eet. Later weigert hij; “dank je wel voor het spelen” te zeggen en daarna krijg je hem lopend nauwelijks mee naar huis. In de avond als je zijn tanden wilt poetsen houdt hij zijn mondje stijf dicht. Daarvoor had je al tien keer gevraagd; “ruim je kamer op”, maar dat is ook niet gebeurt. Je bent moe en je voelt je tegengewerkt en overprikkelt als je ’s avonds op de bank zit. Wellicht is er dan die gedachte; hij doet het expres.

Ieder mens heeft een bovenbewust deel en een onderbewust deel. Je bovenbewuste kan denken en handelen vanuit; “ik heb geen zin om altijd de troep van mijn kinderen op te ruimen”, terwijl er in je onderbewuste een overtuiging zit; “als moeder moet je geheel dienstbaar zijn aan je gezin”. Deze tegenstelling is te horen en te zien aan je. Je kind weet niet waarom hij weigert zijn kamer op te ruimen. Hij weigert dan gewoon. Het is je onbewuste energie waar hij op reageert.

Jij wordt dan uitgedaagd bij jezelf te raden te gaan; “welke onderliggende overtuiging is er, die mijn houding, stem en gedrag onderuit haalt. Wat zit er in je onderbewuste dat sterker is dan jij? Heb je daarbij hulp nodig? Volg het programma Leer Hoe Je Weer Je Energieke Zelf. Hierin leer je om bewustzijn te krijgen over je onderbewuste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *