Jij Kunt ALLES In Je Leven, Je Werk, Je Gezin En Je Liefdesrelatie Kloppend Maken & Laten Stromen!

Jij Kunt ALLES In Je Leven, Je Werk, Je Gezin En Je Liefdesrelatie Kloppend Maken & Laten Stromen!

Energieke Ouder,

Ik weet dat je denkt dat als de uitdaging die je nu tegen komt, weer is overgewaaid de boel vanzelf weer fijn wordt. Ik snap dat je dat denkt omdat je het al heel vaak zo ervaren hebt. Je houdt je vast aan hoop omdat er altijd weer momenten zijn dat de boel weer tot rust komt. Deze storm gaat ook weer liggen. Het nare gevoel zakt dan wel weer weg.

Het gaat echter nooit over dat RUST moment, want het ervaren van drama is iets intens dat ALTIJD aanwezig is.

Waarom kan het nieuws op tv en kranten bestaan? Waarom zijn er nog steeds elke dag 1000 nieuwsberichtjes vol ellende? Wat bereiken we er als mensen mee? Niets. Het is een gewoonte. Een gewoonte waar kinderen zich nog over verbazen maar wij als volwassenen niet.

DRAMA IS VOOR ONS: DE WARE WERKELIJKHEID.

Hierdoor voelen ons niet bij machte zelf het meest ultieme en geweldige leven te creëren wat mogelijk is!

We geloven niet in het positieve. In ALTIJD blij gelukkig zijn en flow ervaren. In een droom hebben en deze echt uit laten komen.
“Als zij maar weer lekker in hun vel zitten”, als moeder denken, gaat jou niet gelukkig maken!

Dus ook als je kind makkelijker gaat slapen, je jongste meer groente eet, je man iets vaker naar je luistert, je niet meer op hem moppert of hij niet meer op jou, jullie wat meer op jullie bankrekening hebben staan, de school beter naar jou luistert en jij een paar avonden vroeg naar bed bent geweest:

Is er nog steeds NIETS opgelost!!!

Dan ben je nog steeds onderdeel van de collectieve mindset: DRAMA HOORT ERBIJ. Deze mindset creëert dat in de rust na een storm, jij de volgende storm al weer voelt aankomen.

Door je bewust te worden welke drama’s er voor jou allemaal “gewoon” zijn
in een gezin (wat kinderen, een liefdesrelatie, geld ontvangen, huishouding enz betreft) word je je bewust van de collectieve mist en het drama waart je in gevangen zit.

Al jouw overtuigingen, zijn altijd waar.

Het leuke van een overtuiging is dat hij per definitie niet, “waar” of “niet waar” is. Jij mag beslissen!

Jij creëert jouw werkelijkheid.

Als jij al je overtuigingen achter het idee hebt staan dat het leven leuk is, mooi is, maakbaar en dat je al je dromen waar kunnen maken dus dat het zin heeft om je hart en wezen helemaal open te zetten. Gaat een hele andere werkelijkheid waar worden voor je.
En dat doe je natuurlijk niet 123…  daar is tijd en volharding voor nodig.
Het is een brainwash die je jezelf kunt geven, maar waarin je geen enkel voorbeeld hebt gehad.

Je gedachten en gevoel waar je nu zit te herkennen; vandaag heb ik nergens zin in, ik denk er aan mijn gezin te verlaten, ik ben woedend omdat ik altijd alles moet doen enz. is een goede eerste stap om te zetten. Schrijf alles op wat er in je speelt.
Wanneer je je opent voor de shit en al het moeilijke wat er is, zal je je uiteindelijk openen voor de voortreffelijke schoonheid die het leven in zich draagt. 

De oneindige mogelijkheden die er elke dag weer voor jou zijn om jezelf van A naar B te brengen. De Z van een Zee aan geluk en energie, is altijd in beeld en met elke letter die je verder komt kom je dichtbij.
Ga er voor!

Ik ben ruim 12 jaar moeder en meer dan 11 jaar coach van ouders, ik heb inmiddels als belangrijkste overtuiging in mijn mindset:

Ik moet er voor zorgen dat ALLES ALTIJD fijn voor MIJ is!

Ga voor je ideale leven. Leef je droom als mama, als vrouw, als partner van en als vriendin. Toen je voor het moederschap koos had je het gevoel voor MAGIE te kiezen. Kies daar elk moment opnieuw voor.

Ook deze zin is heel belangrijk voor me:

Ik moet het egoïsme opbrengen om me altijd 100% helemaal goed te voelen, blij en zelfs uitzinnig gelukkig!

Doe mee!

Breng het egoïsme op, kom in actie tot dat er geen enkele overtuiging meer is die is anders dan puur geluk creëert:

Ik help je graag op weg!

Voeg je GRATIS bij de facebookgroep Moe Door Moederschap Share.

Wordt je bewust van alle gedachten, omstandigheden en gevoelens die tussen jou en een uiterst gelukkig en energiek leven in staan en schrijf ze van je af in deze facebookgroep:

https://www.facebook.com/groups/235545106866668/

Energieke groet, Loes

Loes Ruesink, Kinderfluisteraar, Energy Based Parenting Expert en Ouderschap Coach.

Ik help ouders om een licht sprankelend en zeer gelukkig leven te creëren. Niet alleen door je als Kinderfluisteraar met een urgent vraagstuk uit de brand te helpen, maar ook door je bewustzijn super te vergroten en je mindset over ouderschap helemaal te veranderen, zodat je duurzaam blij, vrij en gelukkig kan zijn. Energiek zijn en enthousiast zijn is de bedoeling van het leven en ook van het gezinsleven!

Ouderschap Hoort Energie Te Geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *