Jij Kunt ALLES In Je Leven, Je Werk, Je Gezin En Je Liefdesrelatie Kloppend Maken & Laten Stromen!

Jij Kunt ALLES In Je Leven, Je Werk, Je Gezin En Je Liefdesrelatie Kloppend Maken & Laten Stromen!

Jij Kunt ALLES In Je Leven, Je Werk, Je Gezin En Je Liefdesrelatie Kloppend Maken & Laten Stromen!

Jij kunt ALLES in je leven, je werk, je gezin en je liefdesrelatie kloppend maken en laten stromen! Je weet precies op welke punten de energie niet stroomt en kloppend mag worden.

De geblokkeerde energie bevind zich in je; liefdesrelatie, werk, organisatie & regels gezin, omgang met je kinderen én in je binnentaal (de gesprekjes in je hoofd). Ik weet dat jij precies weet waar het knelpunt zit! Het is je intuïtie die dat aan je vertelt. Je kunt vertrouwen op je intuïtie, het is goed genoeg ontwikkeld. Het komt opeens in je gedachten op. De eerste gedachte, is de goede gedachte. Er is geen enkele reden meer te verzinnen om jouw intuïtie te wantrouwen. Je hebt er lang genoeg aan getwijfeld.

In de tijd dat je twijfelde aan je intuïtie, heb je iedere dag opnieuw AANVAARDING EN ACCEPTATIE geoefend. Maar het is nu tijd voor een andere noot. Een nieuwe tune die je eerder nog niet kende. Ons is door onze (voor) ouders voorgedaan dat aanvaarding, een heel belangrijke deugd is. Onze ouders en grootouders waren meesteressen en meesters in acceptatie. Zij waren de personificatie van; “Accept wat you can not change”. Zij hadden ook werkelijk veel minder invloed op hun leven en alles wat daarin plaatsvond. Zij moesten voor iedere verandering een keihard gevecht leveren. Zij moesten heel voorzichtig hun battles kiezen. Sommigen kozen er voor om zich actief in te zetten voor een verandering, maar ook heel veel wachtte rustig af tot hun kans kwam of ze door (heftige) omstandigheden gedwongen werden om iets aan hun leven te veranderen.

Wij kunnen in deze tijd alles veranderen. Waarom? Omdat wij ons niet langer bezig hoeven te houden met het systeem, wij hoeven ons niet langer bezig te houden met hoe zaken buiten onszelf in elkaar steken. Wij leven namelijk in het bewustzijnstijdperk. Wij mogen weer verder bouwen op de levens van onze voorouders. Wij staan op hun schouders en kunnen weer verder kijken.

Wij kunnen in de buitenwereld, in het gedrag van onze kinderen, onze partner, onze familieleden, omstandigheden op ons werk zien waar in onszelf de energie niet stroomt.

Wij kunnen zien waar we zelf nog weerstand bieden. Wij kunnen zien waar we zelf nog verandering tegen houden. Vasthouden aan het oude vertrouwde en met een mindset rondlopen die ons energie kost in plaats van geeft is vertrouwd. Maar je weet als je; te veel suiker eet, meer / minder bij de kinderen bent dan goed voor je is, je moe van je werk thuis komt, overprikkeld rondloopt, je partner aan je hoofd zeurt, meer shopt dan goed voor je is, je zorgen maakt over onbetaalde rekeningen, kinderen hebt die niet naar je luisteren en nog niet succesvoller bent, dat ergens energie niet juist stroomt.

Je weet ieder moment van de dag dat de energie niet stroomt, zoals jij het wenst. Je stopt het misschien weg of je zucht het weg. Je helpt jezelf door te denken; “dat heeft iedere ouder, ik overleef het wel, zo is het nu eenmaal”. Wat natuurlijk niet onwaar is en je altijd mag volhouden te zeggen tegen jezelf.

En toch kan je ook dat andere stemmetje in jezelf serieus nemen, dat stemmetje heeft ook hele ware uitspraken! Ik bedoel de stem die je precies kan zeggen, waar het in zit en wat je mag loslaten om steeds dichterbij je gewenste leven te komen. Het is een stemmetje omdat het zachter praat. Het is nodig om dus heel goed te luisteren. Dan krijg je veel eerder de vrijheid te voelen waar je naar verlangt.

Luisteren naar de fluisterstem licht je ogen niet morgen maar vandaag op!

De energie in je:

  • liefdesrelatie
  • gezin
  • werk
  • relatie met jezelf

WIL graag stromen en KAN stromen.

Dat kan als jij de rem er af haalt, als jij al je weerstand opheft, als jij het vrij laat stromen.

Je intuïtie (het stemmetje in jezelf / de fluisterstem) weet precies wat er moet gebeuren, waar ‘t h’m in zit. Het zijn niet meer of minder dan een paar schakelaars die jij in jezelf mag omzetten. Een paar knopjes waarvan je je niet bewust was die op uit / rood / off staan. Zo gemakkelijk kan jij energie veranderen.

Wij zijn heel gezegend in onze tijd dat wij dit kunnen doen. Wij kunnen onszelf overstijgen en wij kunnen onze kinderen vrij maken van al onze beperkingen.

Onze kinderen hoeven geen rugzak vol zwaarte van ons over te nemen. We leren ze hoe zij elke gedachte, elke emotie en elke situatie waarin ze zitten die hun energie kost op zo’n manier kunnen ervaren dat het hen energie geeft.

Ik had jarenlang geen idee waar ik moest beginnen. Ik was overweldigd door zo veel gevoelens, gedachten en ideeën. Ik kan me voorstellen dat jij hetzelfde hebt. Ik weet dat je ook al heel wat stappen hebt gezet. Daar mag heel trots op zijn. Laat mij je motiveren en inspireren om door te stappen in dit proces. Wanneer je openstelt voor verandering gaat deze er ook komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *