Je Bent NIET Hooggevoelig, Maar Je Baalt Enorm Van Je Leven

Je Bent NIET Hooggevoelig, Maar Je Baalt Enorm Van Je Leven

Je Bent NIET Hooggevoelig, Maar Je Baalt Enorm Van Je Leven

Van binnen ben je een super succesvol, geslaagde en energieke vrouw, je hebt het alleen nog niet in de materiële wereld gebracht.

 

Mooie Energieke Vrouw, 

Ik maak er niet langer een geheim van. Ik wil bekende Nederlander worden. Ik wil invloed! Ik wil dat mijn kennis en wijsheid overal te vinden is. Ik wil dat iedereen mij kent. Dat is geen nieuw verlangen. Ik heb het al mijn hele leven. Echt vanaf jongs af aan. Nu ik er voor ga staan en elke moment een stap neem om het te bereiken, neemt mijn kracht elke dag toe.

Waardoor ik er nu aan denk dit aan jou te schrijven is doordat ik me afgelopen woensdag weer zo voelde zoals ik me vroeger dag in dag uit voelde. Zwaar, moe, nergens zin en overweldigd. Vooral overweldigd door de huishouding en het zorgen en begeleiden van mijn kinderen. Ik dacht natuurlijk; “shit, hoe kom ik hier nu weer vanaf”. Tot het tot mij doordrong dat ik iets deed wat ik helemaal niet wilde doen. Ik zou namelijk de hele dag werken. Frank zou thuis zijn en het gezin runnen. Hij was iets vergeten waardoor ik opeens thuis moest zijn. Maar ik wilde dat helemaal niet. Ik was thuis terwijl ik daar helemaal niet wilde zijn. Het KUT gevoel wat ik fysiek, emotioneel en mentaal ervaarde, was mijn systeem die mij dat even goed duidelijk maakte: “Je bent niet op het de plek waar je wilt zijn!”

Het is de bedoeling dat je echt ruimte gaat geven aan wat je ten diepste verlangd. Denk je dat ik het leuk vind dat ik bekende Nederlander wil worden? HELL NO. Ik worstel er al zo’n 35 jaar mee. Ik wil er vanaf. Ik wil het wegstoppen. Niemand mag dit weten. Echt niemand. En tegelijkertijd als ik aan het dagdromen ben, ben ik blij. Ik begin het steeds meer toe te staan. De weerstand verdwijnt, net zoals het bij jou uiteindelijk zal gaan verdwijnen. Die verlangens en jouw dagdromen hebben echt wel iets te maken met de reden waarom jij als ziel in een lichaam hier op deze aardbodem wilde gaan rondwandelen. Het heeft met de plek waar jij hoort op aarde te maken.

Misschien ben je al blij als de wasmachine en de afwasmachine weer aan staat, met je werk bij bent, op tijd op het schoolplein staat en een redelijke acceptabele maaltijd kan op tafel kan planten. Er waren momenten dat het verlangen bij mij zo overweldigend was, dat ik wel moest snoepen, tv moest kijken of het liefst beiden, omdat ik me er geen raad mee wist. Misschien heb jij dat ook. Je vertelt jezelf dat allerlei onrust en gedoe wat belangrijker is, eerst opgelost moet worden. Eerst rust in gezin, in de huishouding, op school, in familie of eerst nieuwe baan voor mijn man. Maar dat brengt je nog niet waar je wezen wil, toch? Jij mag juist jouw verlangens voorrang geven boven alles. Jouw verlangen is medicijn voor jezelf, voor je gezin en voor de rest van de wereld. Het gezinsleven in huize Ruesink is, sinds ik besloten heb mijn grote droom te realiseren veel leuker en mooier. We zijn daardoor verhuisd naar een absoluut droomhuis (zie facebook) en we ervaren meer plezier, gezelligheid, gemak, bezieling en vrijheid met elkaar. Daarnaast krijg ik ook elke dag berichtjes van vrouwen die zich geholpen voelen door wat ik doe.

Als je jezelf hooggevoelig blijft voelen en noemen zet je steeds een blokkade tussen jezelf en datgene wat je eigenlijk wilt bereiken in het leven. Natuurlijk ben je gevoelig, maar als jij het leven leidt dat je 100% wenst heb je geen last meer van de emoties van anderen en dan doet je lijf geen pijn meer.

Jij hoeft geen druk meer bij je schouderbladen te voelen, je hoeft geen steen meer in je buik te hebben en je kunt af van dat beklemmende gevoel bij je borst. Je overprikkeld voelen door al het geluid wat uit je kinderen komt, bestek wat valt, mensenmassa’s en de media verdwijnt als je je verlangens toe laat en dat wat ten diepste in jezelf leeft echt serieus gaat nemen. Verbind acties aan wie je van binnen echt werkelijk bent.

Maak de beslissing om boven jouw hooggevoeligheid en vermoeidheid uit te stijgen. Jij kan Ultiem Gelukkig Zijn. Grenzeloos Vrij en Super Energiek. Ik bén niet langer hooggevoelig. Mijn chakra’s zijn in balans, mijn spieren doen wat ik zeg en mijn hoofd is helder en rustig. Ik voel me dankbaar voor de gave om; een bepaalde universele, kosmische of Goddelijk energie door mij heen te laten stromen en om te zetten in woorden. Leven op aarde is FUN.

Het leven hoort fantastisch en ongelooflijk verrassend en afwisselend te zijn. Als je dat niet ervaart mag je hulp ontvangen. Er is hulp. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je helpen. Ik kan er voor zorgen dat jouw rol als moeder jou ALLES oplevert om de belofte die jíj béntvoor de maatschappij en de wereld waar te maken. Neem deel aan vijf weken online coaching. Het programma voor die vijf weken staat niet helemaal vast. Ik laat elke dag door mij heen komen wat naar jou en jouw kinderen en man toe wil. Zodat jij vijf stappen vooruit kan nemen die je niet meer terug kan draaien. Tuurlijk, gaat het niet vanzelf en is het niet makkelijk, maar ik heb vertrouwen in jou. Ik ben jouw voorbeeld.

Liefs Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *