Er is een overledene in mijn huis, hoe stuur ik hem weg?

Er is een overledene in mijn huis, hoe stuur ik hem weg?

Er is een overledene in mijn huis, hoe stuur ik hem weg?

Ervaar je energie van een overledene in je huis? Voelt deze heel dominant en verstorend aanwezig? Wellicht merk je dat je kind onrustig is? Ervaar je veel gedoe in jezelf en in de gezinsrelaties?

Je vindt dit eigenlijk een eng idee en wil er niets mee, maar tegelijkertijd voel je het ook.

Je wilt graag dat het je gezin goed gaat. Je wilt dat iedereen zich lekker en veilig voelt in huis. Je wilt niet dat een ander dat komt verstoren. En al helemaal niet als diegene onzichtbaar is en onhoorbaar is. Je ervaart onmacht, want wat moet je hiermee en je ervaart twijfel of het wel echt waar is.

Tips om hier mee om te gaan:

  1. Stuur hem niet weg! Hij is er met een reden! Hij bestaat slechts uit energie en kan je fysiek niets aan doen.
  2. Jij hebt hem onbewust uitgenodigd! Zijn aanwezigheid heeft te maken met iets in jou, jouw gezin en familiestructuur dat onverwerkt is. Stel de vraag; waarom ben je hier? Als je echt stil en rustig bent, hoor, zie en weet je het antwoord via je innerlijke zintuigen.
  3. Herken en erken wat de spiegel is van hem naar jou toe. Het leert je iets over de blinde vlek in jezelf. Stel vragen als; Waarom trek ik jou aan? Wat leert dat over mezelf? Welke boodschap heb je voor mij?
  4. Leer meer over energie zodat het je leven niet gaat overschaduwen! Alles is energie en daar moet je meer leren omgaan. Maak die stap want het maakt je leven zo veel makkelijker.

Het onverwerkte en onaf geronde in zijn leven is de reden dat hij bij jou, je gezin en in je huis is.

Als je leven eindigt ben je er in veel facetten klaar voor. Je wilt overgaan, maar er zijn altijd een aantal persoonlijke issues die er nog steeds zijn en die onverwerkt of onafgerond zijn. Er is iets onuitgesproken naar iemand, er is een geheim wat niemand weet, er is emotie die niet is geuit of er is een trauma wat ongeheeld is. Dit zorgt er voor dat de persoonlijke issues van een overledenen nog achterblijven op aarde.

Ik had nooit kunnen bedenken dat de aanwezigheid van mijn opa die ik niet gekend heb, zo'n enorme invloed had 
op mij en daardoor ook op mijn gezin. Toen ik me er bewust van werd, 
voelde het alsof ik eindelijk weer kon ademen.

Jouw kind voelt zeer waarschijnlijk heel veel. Bewust of onbewust. Wellicht ziet je kind deze persoon wel of praat hij of zij er mee. Het kan zijn dat je kind er onrustig, druk, bang, ziekig, overprikkeld, boos en/of kwetsbaar van is.

Neem deel aan de workshop; De invloed van overleden voorouders op jou en je kind(eren)

Deze vindt op zondagmiddag 12 april van 14:00uur tot 17:00uur bij Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II, 3051 GE Rotterdam, www.academ.nl Deelname kost € 32,- Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar loes@fluisterhuis.nl

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *