In 5 Stappen Plezier In Moederschap!

Sprankelend Coachingsprogramma waarin moeders 5 weken lang werken aan hun “gelukkige – zelf”

 

Dit is een super krachtig online Coachingsprogramma. Dit Coachingsprogramma is 100% afgestemd op de grootste en beste visie die moeders van het moederschap hebben.

Wil jij op de meest krachtige magische en doeltreffenste wijze jouw gezin runnen en je gezinsleden moeiteloos begeleiden in alles waar ze tegen aan lopen of in vast zitten? In dit online Coachingsprogramma leer ik je hoe je dat kan doen. Je leert hoe je jouw leven en jouw rol als moeder zo kan creëren dat het bij JOU past. Dat het je makkelijk af gaat. Dat je geniet. Plezier en enthousiasme maken dat je je ’s avonds nog steeds goed voelt. Je leert om het moederschap precies zo te beleven en te doen zoals je er van droomt. Zoals je het allerliefste als moeder wil zijn, zo zal je zijn.

Dit online Coachingsprogramma is een krachtige combinatie tussen met twee voeten op de grond andere keuzes maken en een totaal nieuwe visie op jezelf, je partner, je kinderen, het leven en je rol als moeder. Ik spoor je aan om echt de organisatie 100% dienstbaar aan jezelf te laten zijn en ik maak je bewust van de mindset waarin je vast zit waardoor je jezelf steeds opnieuw blokkeert.

Wie ben jij?

Je voelt dat er een superblije en vrije moeder in je zit. Je weet dat jullie een droomgezin kunnen zijn. Je gelooft dat jíj aan het roer van het leven staat en dat jij dat zelf kan creëren. Je wilt geen genoegen meer nemen met een rommelig gezin met veel gedoe. Je wil van elkaar genieten en magie ervaren.

Je ziet dat andere moeders het ook moeilijk hebben om het “fijn” te hebben. Het raakt je. Je wilt iets voor hen betekenen maar meestal voel je niet dat je echt iets kan betekenen.

Is er iets in je gezin wat niet lekker zit. Iets waar je steeds opnieuw tegen aan loopt. Je kind is constant verkouden, eet slecht of wordt vaak wakker ’s nachts. Je voelt dat er spanning is tussen jou en je partner of het gaat niet lekker op je werk.

Er is iets wat je energie kost en waar je geen oplossing of uitweg voor weet.

Je bent moeder geworden omdat het je magisch leek. Omdat je dacht dat het gaaf zou zijn, maar ergens “a long the way”, kun je “the pure joy” van moeder zijn moeilijk voelen.

Je beweegt van het ene gedoe naar het andere. Je bent jezelf steeds aan het overvragen. Je wringt je in bochten. Iedere keer ervaar je weer onrust en een zorgelijk gevoel. Hoe moet dit nou? Hoe los ik dat weer op?

Er is altijd wel een logistieke uitdaging of praktische uitdaging waar je je aandacht op moet richten om het op te lossen. Bijvoorbeeld: “Hoe zorg ik, dat ik op tijd bij de voetbal ben en dat er ook nog gezond gegeten wordt? Dat maakt dat je veel van je eigen verlangens niet meer voelt.

Je bent een vrouw die voor haar gezin kiest. Je bent graag bij je partner en je kinderen. Je wilt ze graag van dienst zijn. Je wilt hen een mooie en goede tijd zonder zorgen en zonder teleurstelling bezorgen. Maar deze missie moet jou ook dienen. Het moet jou ook een ideaal leven met plezier gaan geven.

Je wilt alles perfect laten lopen. Je wilt niets anders dan voor het maximaal haalbaar is gaan. Je staat niet toe dat je steken laat vallen, want je weet dat je over een gigantische creatiekracht beschikt die echt alles kan creëren.

EN…..

Je wilt je gesteund en gezien voelen

Je wilt handvaten en een voorbeeld

Je wilt de perfecte balans tussen werk en privé, tussen je liefdesleven en je gezinsleven.

Je wilt aangemoedig worden

 

In dit “5 stappen naar plezier in moederschap programma” vind je al deze dingen.

Waarom is dit In 5 Stappen Naar Plezier In Moederschap programma waardevol voor jou als energieke moeder, krachtige vrouw met een bewuste levensstijl?

Welke resultaten ga je zien als je je tijd een aandacht aan dit programma besteed:

 

 

Je gaat direct andere praktische keuzes maken

Je wordt je bewust van je moeder – mindset.

In je moedermindset zitten belemmerende overtuigingen waardoor je niet jouw gewenste situatie en jouw droomleven en gezinsleven kan creëren. Je gaat door deze blokkades heen breken.

Je leert een ongewenste situatie als een energieveld te zien die je makkelijk kunt veranderen of anders kunt gaan ervaren

Je wordt mega veel geprikkeld en aangemoedigd om heel veel gewenste situaties te creëren door de gehele groep. (geheime FB – groep)

Je krijgt hulp bij jouw concrete situatie of probleem in mijn rol als Kinderfluisteraar. Tijdens de Q & A calls)

Je krijgt concrete tools die jou helpen om je gezin te bouwen naar jouw droomgezin.

Je leert vertrouwen te krijgen en te houden in de droom die jij voor jezelf en je gezin hebt. Je gaat in die zekerheid groeien zodat je er niet meer van af te brengen bent, dat jij een fantastisch gezin hebt.

Je leert de unieke en magische oude kennis over de vier niveaus van waarneming van de Q ‘ero ( afstammelingen van de oude Inca’s) in je leven te integreren.

Er ontstaat door dat je elke dag steun voelt een moeder die stevig met twee benen op de aarde staat en weet dat ze zich elke dag energieker gaat voelen en elke dag groeit en in vrijheid leeft.

 

 

 

Wat krijg je

 

 

Je krijgt alle tools en alle inspiratie om jouw droomgezin vorm te gaan geven. Je krijgt alles wat je nodig hebt om volledig op je kinderen afgestemd te zijn en hen te geven wat ze nodig hebben terwijl je ook nog eens heel goed voor jezelf zorgt.

Toegang tot de wekelijkse module die online vrij komt.

Hierin vind je audio opnamen en een schriftelijk gedeelte. Hierin train ik je om je bewust te worden van alles wat er in jezelf speelt. Ik train je om je emoties en je overtuigingen waar te nemen en vervolgens er iets actiefs mee te doen. Zodat je je niet hoeft over te geven aan het onbewuste creatieproces maar je bewust kan gaan creëren wat jij wil. Deze modules staan gelijk aan 10uur coaching door mij en hebben dus een waarde van € 945,-

Je ontvangt praktische invulbladen die je uit kunt printen en op de koelkast kunt plakken zodat jouw deelname aan dit programma ook fysiek zichtbaar wordt in je huis. Je gaat er dan onbewust en bewust veel intensiever mee bezig en neemt je gezinsleden er in mee. €25,-

Twee keer een praktische Q & A, hierin geef ik zeer praktische tips. Je kunt vragen stellen over hoe je je maaltijden kan organiseren, hoe je het regelt met alle sporten, hoe je omgaat met wat het kinderdagverblijf, de basisschool en/of de middelbare school je terug geeft. Hoe je de boodschappen en de opvang van je kinderen regelt. En wat te doen met de was en het schoonmaken. € 149,-

Toegang tot de besloten Facebookgroep Plezier in Moederschap. Dit is een besloten Forum (Facebookgroep) waarin je iedere dag kan uitwisselen met andere bewuste moeders die vastbesloten zijn hun droomgezin te creëren. Je kunt dagelijks terecht om je hart te luchten, je bewust te worden van je belemmerende overtuigingen en je eigen creatieproces en je doet er mega veel ideeën op om een zo makkelijke mogelijk gezinsleven te creëren wat alleen maar energie oplevert. Onbetaalbaar en niet op waarde te schatten!

Ik beloof je dat ik er alles van mezelf aan kennis en kunde over plezier hebben in moederschap in zal stoppen. Ik stem me telkens af op wat er door mij heen naar jou toe mag komen zodat jij een mega grootte stappen kan zetten.

BONUS

De geheel nieuw ontwikkelde methode van Energiek Door Ouderschap, in de vorm van een e-bookje met daarin voorbeelden hoe de magische 4 waarnemingensniveaus van de Q’ero indianen kan worden ingezet om met de wind mee te vliegen en niet langer tegen de stroom in te zwemmen. € 25,-

Webinar Begrijp Jezelf en Je Kind Deep Level, waarin ik je jezelf en je kinderen op een dieper niveau leer begrijpen. Ik vertel je daarin onder andere over jouw grootste uitdaging, jouw zielsmissie en jouw gave. Ik leer je welke zinnen jouw kind juist blokkeren en welke vragen jouw kind juist in beweging brengen. Hiervoor gebruik ik de Medicijnwielnumerologie. Deze Medicijnwielnumerologie in een unieke tool, waar zeer weinig andere coaches bekend mee zijn. Deze tool in heel krachtig en uiterst doeltreffend. Jij krijgt hem gratis en voor niets cadeau in dit programma. Normaal gesproken betalen ouders mij € 197,- om deze tool te leren kennen, hun eigen persoonlijke medicijnwiel te leren kennen en die van hun kinderen.  Waarde € 197,-

Deelname aan een Life Event Kinderfluisteren, waarin ouders al hun vragen over hun kind(eren) kunnen stellen. Ik ga dan vanuit afstemming, dus wat er via mij verteld wil worden aan de ouders over hetgene wat het kind laat zien. Hier mogen ook partners dus de vaders actief aan deelnemen als ze dat wensen. Een interactieve workshop als deze waarin ik mijn meest unieke talent in zet kost € 189,- per persoon. We doen het dit keer via het internet dus je kunt vanuit je eigen luie stoel deelnemen met je partner. Dit event wordt ook opgenomen dus je kunt het nadien sowieso terugluisteren. 2 X € 189,- = Waarde € 378,-

De waarde van dit alles bedraagt ruim € 1.719 en jij mag dit alles ontvangen voor slechts € 297,-

De eerste module komt donderdag 12 januari 2017 online.

 

 

Wil je meer en wil je een nog grotere stap maken?

Ik maak er geen geheim van dat ik het bovenstaande programma nooit alles kan stoppen wat ik weet, wat er door mij heen afgestemd naar jou toe kan komen en wat ik je aan praktische tools kan bieden.

Daarom heb ik voor een select groepje van maximaal 4 deelnemers de mogelijkheid om live een dagdeel bij mij langs te komen. We gaan dan in een live workshop nog deeper in op jouw mindset en jouw moederverhaal. Ik nodig je nog meer uit om anders tegen zaken aan te gaan kijken en transformeren jouw basishouding van tegen de stroom in zwemmen in met de stroom mee vliegen.

Dit is een absoluut op jouw afgestemde workshop op een absolute toplocatie in de luxe ambiance van het landhuis op Het nieuwe Fluisterhuis waar ik woon. Ik neem je daardoor mee in mijn energieveld en mijn huiselijke sfeer om deze mega stap in je (gezins)leven te gaan maken. Op dit moment laat ik alleen nog VIP klanten toe om mij in mijn eigen omgeving te bezoeken om van me te leren. Voorheen betaalden mensen zo’n € 297,- voor een workshop bij mij.

Daarnaast zal ik voor jou en deze andere drie personen vier life Q & A Calls organiseren om hetgeen je geleerd hebt echt te bekrachtigeren voor de rest van je leven en € 97,- per call. Ter waarde van € 388,-

Je ontvangt dus voor een totale waarde van € 2.404 van mij en je hoeft in dit VIP traject slechts € 697,- aan me te betalen.

Waarom maak ik het zo goedkoop?

Wat is het addertje onder het gras?

Ik wil heel graag dat ouders in Nederland energieker en gelukkiger worden. Ik kan niet accepteren dat we er lamlendig en overvraagd bij lopen als ouders. Ik weet en ervaar dat het zo veel makkelijker kan. Ik weet dat het zoveel leuker en gaver kan. Ik kan het niet aanzien dat jij niet volop geniet van moeder zijn. Het is niet goed voor onze kinderen. En dan is het ook nog eens zo dat als wij niet 100% gelukkig kunnen zijn als westerse vrouwen die alles hebben aan eten, drinken, spullen, huis, gelijke rechten, kinderopvang e.d. dan kunnen we helemaal niets betekenen voor de rest van de wereld. Ik geloof als wij oprecht het allerbeste uit ons rijke leventje hallen dat we zo’n krachtig energieveld voor westerse kinderen en westerse mannen creëren, dat we met z’n allen makkelijk in staat zijn om alle problemen in de wereld op te lossen. Ik weet het, het is ver in de toekomst! Maar ik ga er alles en alles aan doen om daar elke dag een steen voor te verleggen en naar toe te werken. Ik geloof 100% in de kracht van energie en dat jezelf en je eigen energieveld klein houden en onderdrukken niemand dient. Pas als jij in de grootsheid van je eigen leven stapt, kun je echt iets betekenen voor je man, je kinderen, andere vrouwen en uiteindelijk de hele wereld. Ken je het verhaal over hoe het gefladder van de vleugels van een vlinder aan de ene kant van de wereld, een orkaan aan de andere kant van de wereld veroorzaakt? Ik ben die vlinder die fladdert en ik roep jou ook op om als vlinder naast mij mee te fladderen!

 

Ja, Loes, ik doe mee en ga 5 stappen zetten!

 

PS ; heb je dit programma intensief gevolgd en gebruik gemaakt van alle bonussen die naar je toe zijn gekomen maar heeft het je niet opgeleverd of niet helemaal opgeleverd wat je gehoopt had, dan hoor ik dat heel graag van je! Ik help je kosteloos in een passende vorm verder om toch het hierboven geschetste en het door jou gevisualiseerde resultaat te bereiken.