Ik zit niet lekker in mijn vel

Ik zit niet lekker in mijn vel

Ik zit niet lekker in mijn vel

Wat vervelend, je zit niet lekker in je vel

Wat je kan doen is herinneringen ophalen, voelen wat deze ervaringen met je gedaan hebben en uiten wat je toen niet geuit hebt!

Kinderen hebben haarfijn door dat mama niet lekker in haar vel zit. Ze willen de boosheid, verdriet, angst, onzekerheid, schaamte en schuld die in hun mama zit weg hebben.

Jouw kind, wil graag samen met jou lekker in het vel zitten!

Ikzelf als kind kon heel veel emoties van mezelf en van mijn mama ervaren. Ik kon er nergens mee naar toe. Het kon niet meer uit mij en dat wilde ik ook niet want ik wilde normaal doen. Ik wilde niet schreeuwen, huilen en tieren. Zo’n 12 jaar geleden ontdekte ik dat al dat ongeuite nog in mij zat. Ik koos ervoor al het ongeuite alsnog te uiten. Ik startte met herinneringen ophalen, huilen, verhalen vertellen en boos zijn. Het was een grote prullenbak in me die ik langzaam aan het legen was. Ik werd steeds blijer en vrijer. Ik voelde dat mijn gedrag steeds meer gelijk werd aan hoe ik me van binnen voelde. Ik kreeg het besef dat ik eerder vaak toneelspeelde en mijn best aan het doen was. Daardoor zat ik niet lekker in mijn vel.

Maar hoe doe jij dat?

Start met herinneringen ophalen uit het verleden. Deze hebben vaak te maken met je niet gezien, niet gehoord en niet begrepen voelen. Wellicht was er geen ruimte voor jou beleveniswereld terwijl deze juist zo intens was. Je pikte ook veel op van je omgeving aan moeilijke en zware gevoelens. Maar de personen van wie je het oppikte spraken niet echt over hun gevoel. Je gevoelsleven leek een totaal andere werkelijkheid dan het leven wat er zich buiten jezelf afspeelde.

Uit alsnog de gevoelens die zich van binnen afspeelde.

Breng deze naar buiten en je innerlijke wereld en de wereld buiten je komen dichter bij elkaar. Bevrijd jezelf van een volle prullenbak. Laat je ondersteunen daarin ondersteunen door mij. Ik kan je met mijn mediumschap brengen waar je moet zijn. Ik benoemen wat je zelf niet onder woorden kan brengen. Ik kan je leren om elke dag dit stukje met jezelf aan te gaan. Het is een levenslang proces om te zijn wie je bent. Het wordt steeds makkelijker en het is bedoeling dat je van elk stukje van dit proces geniet.

Leer er van te genieten. Je kinderen zijn zo groot en zelfstandig. Maak deze tijd fijn. Leer je proces waarnemen Leer Hoe Je Weer Je Energieke Zelf Wordt  zonder dat het je dagen overheerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *