Hoe help je je kind?

Hoe help je je kind?

Hoe help je je kind?

Bewust zijn over jullie eenheid als gezin is het wat helpt.

Besef je dat je samen met je kind zijn/haar broertjes en zusjes en je partner een gezin bent. Een gezin werkt als een uurwerk. het zijn allemaal grote en kleine radertjes die aan elkaar zitten en dus dezelfde kant op draaien en hetzelfde tempo enzovoorts kennen. Als de één bijvoorbeeld stilstaat doet de ander dat ook. Je kind kan nooit zelf in een ander ritme en tempo gaan draaien. Ze kan nooit zelf van richting veranderen. Jullie moeten als gezin allemaal mee doen. Wordt je bewust van de eenheid die jullie vormen. Het betekent net zo veel voor je kind als je jezelf helpt dan als je hem of haar helpt.

Maar ook bewust zijn over de eenheid die je vormt met jullie voorouders.

Ik hoop dat ik het nu niet te ingewikkeld voor je maak, opa’s, oma’s, overgrootvaders en overgrootmoeders zullen ook bewust of onbewust op een andere manier in het uurwerk moeten gaan draaien als je wilt dat een probleem wordt opgelost. Ergens bij je voorouders is het ritme, de regelmaat en de richting van het uurwerk bepaald. De vraag is waar? En waarom?

Als jij verandering wilt voor je kind maak dan contact met je voorouders.

Als jij een oplossing wilt voor het probleem waar hij of zij mee zit, dan is het handig om te gaan kijken waar het bij je voorouders begonnen is. Hoe hebben al die radertjes, al die generaties op elkaar gereageerd? Wat betekent dat voor hetgeen waar jouw kind tegenaan loopt of in vastloopt? In mijn programma Leer Hoe Je Weer Je Energieke Zelf Wordt leer je dit uit te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *