Help! Mijn kind plast in zijn broek

Help! Mijn kind plast in zijn broek

Help! Mijn kind plast in zijn broek

Plast jouw kind nog regelmatig in zijn broek of bed? Kun je bij je kind zien dat het door spanning  komt?

Zo rond het derde levensjaar van je kind wil je graag dat hij of zij zindelijk is. Je ziet graag dat je kind stevig in de wereld staat en de ontwikkeling doormaakt die bij zijn of haar leeftijd past. Maar dan merk je dat zindelijk worden de gehele dag en de gehele nacht nog best lastig is voor je kind. En op een gegeven moment heb jij genoeg van de natte was.

Wist je dat

  • Onzeker zijn in verband met het orgaan blaas en het orgaan nieren staat?
  • Je kind zich niet zomaar onzeker voelt, hij of zij spiegelt er onzekerheid in jouw onderbewuste mee.
  • Je kind het wel anders wil doen, maar dat het niet kan en het niet lukt.

Sta je weleens stil bij je eigen onzekerheid? En waar deze vandaan komt? Wat zie je daarvan ook bij jouw ouders, de opa en de oma van jouw kind? Hoe voelt het als je hier bij stilstaat? Zou het kunnen dat jij, je ouders en jouw opa’s en/of oma’s ervaringen hebben gehad die onzekerheid hebben gegeven? Zou het kunnen dat die ervaring of ervaringen nog niet verwerkt zijn.

“Ik vond het zo sneu voor mijn dochter dat ze nog steeds in bed plaste. Ik heb van alles gedaan, maar ik wist niet dat de oplossing 
voor het probleem zo dicht bij me lag. Toen ik het eenmaal ging zien, was het zo simpel” Lotte

Ik, Loes help je de oplossing te zoeken in de onverwerkte ervaringen, die je kind nu spiegelt.

Hulp nodig bij het vinden van de oorzaak van dit probleem? Neem contact met me op! 06 46 23 11 76  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *