Ervaring van een moeder

Ervaring van een moeder

family-hand-1636615_960_720Ik kwam voor een sessie in het Fluisterhuis omdat ik me de laatste weken zo uitgeblust voel. Alsof mijn energie leegloopt. Ik kon niet aangeven wat er verder aan de hand is. Met mijn kinderen en partner gaat alles goed. Ik heb het naar mijn zin op mijn werk, ben verder gezond. Er spelen geen nare dingen waar ik me bewust van ben. En toch voel ik me niet lekker.

We hebben mijn lichaam laten ‘vertellen’ wat er is. Ik hoefde eigenlijk alleen maar te gaan liggen en me te concentreren op mijn maaggebied waar het vooral voelt dat de energie wegvloeit. Ik kreeg al snel een gevoel alsof hier een ‘gat’ zat, wat op werd gevuld met negatieve energie. De vraag of dit in relatie stond met mijn mannelijke of vrouwelijke voorouderlijn wist ik meteen intuïtief te beantwoorden met de mannelijke lijn.

Op dat moment voelde ik mijn lichaam verkleinen. Heel apart. Alsof ik in elkaar werd gedrukt en een soort foetus werd. Ik ‘wist’ dat ik verbonden was met de energie van mijn vader toen hij bij mijn oma in de buik zat. Het voelde er onveilig, ze leidde aan een psychose. Dat kon ik allemaal ervaren vanuit de buik waarin ik als klein wezentje was geïncarneerd. Ik had zin om naar de aarde te komen, maar het was net alsof ik toen, tijdens die psychose van mijn moeder en doordat ze toen niet met haar aandacht en liefde bij me was, ik de zin in het leven ben verloren.

Vervolgens verbind ik me met de energie van mijn vader terwijl hij al getrouwd is met mijn moeder en hij 2 kinderen heeft gekregen. Er wordt aan me gevraagd wat ik vooral zie als ik naar mijn kinderen kijk, met name naar mijn dochter (lees: dat ben ikzelf). Vanuit het perspectief van mijn vader voel ik dat ik bij haar levensvreugde proef, die ik zelf mis. Ik word me bewust van een energetische band die ik vanuit mezelf naar haar heb gelegd, precies naar haar maagstreek/zonnevlecht. Ik voel ook hoe ik energie via deze band opneem van haar, wat haar steeds leger en leger zuigt. Ineens ben ik me bewust dat ik vanuit mijn pijn en gemis parasiteer op mijn eigen dochter. Ik schrik en besluit hiermee te stoppen en mijn eigen leegte te gaan voelen en te gaan verzorgen.

Op dat moment stap ik uit de energie van mijn vader en kom ik even tot mezelf. Als ik weer terug ben in mijn eigen energie ga ik voelen hoe ik deze parasiterende band met mijn vader heb ervaren als gif waarmee hij me infecteerde. Ik moest er een kleur aan geven, waarna ik een kussen kreeg in dezelfde kleur. Ik ervoer dat dit gif veranderde in een gift. Ik merkte namelijk toen ik het gif vastpakte (het kussen werd een soort schild), ik me bewust werd van de grens tussen mij en de ander. Ik voelde mijn eigen ruimte beter en ook dat ik oneindig energie uit de aarde en de kosmos kan ontvangen.

Na deze sessie denk ik regelmatig terug aan het beeld van dit kussen als bescherming op momenten dat ik voel dat iemand teveel energie van me vraagt en ik moeite heb om dit te begrenzen. Ook heb ik door me te verplaatsen in mijn vader, meer mededogen voor hem gekregen. Ik begrijp nu wat er achter zijn gedrag zit. Verder heb ik een duidelijker beeld gekregen van mijn levensdoel omdat ik door het werken aan mijn valkuil mijn talent tegenkom. Kortom een geweldige sessie was het wat op vele lagen doorwerkt.

Wil je ook zo’n individuele sessie? Bel me voor een afspraak op 0646231176.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *