Een universele boodschap van een kind aan papa en mama!

Een universele boodschap van een kind aan papa en mama!

Een universele boodschap van een kind aan papa en mama!

Lieve Papa en Mama,

Toen ik nog niet geboren was namen jullie foliumzuur omdat jullie bang waren dat ik een open ruggetje zou krijgen; Toen ik net in de buik van mama zat, vierden jullie dit feest niet met anderen omdat jullie bang waren dat ik weg zou gaan; Toen ik 20 weken in je buik zat, deden jullie een echo omdat jullie bang waren dat mijn organen niet goed zouden ontwikkelden; Toen ik bijna geboren zou worden, waren jullie bang voor de pijn die ik mama zou doen bij mijn geboorte; Toen ik net geboren werd er in mijn hiel geprikt omdat jullie bang waren dat ik een nare ziekte zou hebben; Toen ik net geboren was gaven jullie me vitamine K, omdat jullie bang waren dat ik een bloedprop in mijn hoofd zou krijgen; Toen ik net geboren was gaven jullie me vitamine D omdat jullie bang waren dat ik botontkalking zou krijgen; Toen ik een paar maanden oud was gingen jullie me wegen en meten bij het consultatiebureau omdat jullie bang waren dat misschien groter of kleiner zou zijn dan de andere kinderen; Toen ik een jaar was kreeg ik regelmatig prikken omdat jullie bang waren dat ik opeens ziekte zou worden;

Alles wat jullie voor mij doen is goed.

Voor mij zou het leven alleen makkelijker zijn als jullie wat meer vertrouwen zouden voelen. Onvoorwaardelijk. Wat anderen ook zeggen en doen.

Angst sluit namelijk jullie hart en vertrouwen opent het.

Kusje van je kind!

Wil je net als ik leren hoe je dat vertrouwen in je kind (eren) kan krijgen doe dan mee aan het programma en ik leer het je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *