Ben jij bereid om jezelf 100% gelukkig te maken?

Ben jij bereid om jezelf 100% gelukkig te maken?

Ben jij bereid om jezelf 100% gelukkig te maken?

Ik weet dat je denkt dat als de uitdaging, die je nu tegen komt, weer is overgewaaid, de boel vanzelf weer fijn wordt. Ik snap dat je dat denkt omdat je het al heel vaak zo ervaren hebt. Je houdt je vast aan hoop, omdat er altijd weer momenten zijn dat de boel weer tot rust komt. Deze storm gaat ook weer liggen. Het nare gevoel zakt dan wel weer weg. Het gaat echter nooit over dat RUST moment, want het ervaren van het tegenovergestelde is iets intens dat ALTIJD aanwezig is, al is het op de achtergrond.

De storm is wat je kent. Waarom kan het nieuws op tv en kranten bestaan? Waarom zijn er nog steeds elke dag duizenden nieuwsberichtjes vol ellende? Wat bereiken we er als mensen mee? Niets. We worden er niet gelukkiger van. Het is een gewoonte. Een gewoonte waar kinderen zich nog over verbazen maar volwassenen doorgaans niet. Je hebt geleerd: DE STORM EN ELLENDE  = DE WARE WERKELIJKHEID.Hierdoor voel jij je niet bij machte zelf het meest ultieme en geweldige leven te creëren wat mogelijk is!

Je gelooft niet 100% dat dromen uit komen. “Als zij maar weer lekker in hun vel zitten”, wijzend naar je kinderen, is sociaal geaccepteerd. Maar het gaat jou niet uitzinnig gelukkig maken!

Dus ook als je kind makkelijker gaat slapen, meer groente eet, je man iets vaker naar je luistert, je niet meer op hem moppert of hij niet meer op jou, jullie wat meer op jullie bankrekening hebben staan, de school jou beter begrijpt en jij een paar avonden vroeg naar bed bent geweest:

Is er nog steeds NIETS opgelost!!! Dan ben je nog steeds onderdeel van de collectieve mindset: DRAMA HOORT ERBIJ. Deze mindset creëert dat in de rust na een storm, jij de volgende storm al weer voelt aankomen.

Word je bewust. Welk gedoe verwacht je in je gezin? (wat verwacht je bij de kinderen, in de liefdesrelatie, over geld ontvangen, in de huishouding enz..?) Word je je bewust van de collectieve mist en het drama waar je in gevangen zit.

Al jouw overtuigingen, zijn altijd waar! Jij mag beslissen, welke overtuigingen jij wilt hebben en welke je kiest! Jij creëert jouw werkelijkheid. Als jij al je overtuigingen achter het idee hebt staan dat het leven leuk is, mooi is en dat je al je dromen waarheid worden en dat het dus zin heeft om je hart en wezen helemaal open te zetten. Gaat een hele andere werkelijkheid waar worden voor je.En dat doe je natuurlijk niet 123…  daar is tijd en volharding voor nodig. Het is een brainwash die je jezelf kunt geven, maar waarin je geen enkel voorbeeld hebt gehad.

Herken jouw gedachten en gevoelens; vandaag heb ik nergens zin in, ik denk er aan mijn gezin te verlaten, ik ben woedend omdat ik altijd alles moet doen enz. is een goede eerste stap om te zetten. Schrijf alles op wat er in je speelt. Ontdek de overtuigingen er achter.

Wanneer je je open stelt voor al het moeilijke wat er in je zit, zal je uiteindelijk openen voor de prachtige levensenergie die door jou heen stroomt. De stroom van oneindige mogelijkheden die er elke dag weer voor jou zijn om jezelf van A naar B te brengen. De Z van een Zee aan geluk en liefdesenergie, is altijd in beeld en met elke stap die je zet, kom je dichtbij.  Ga er voor!

Ik ben je voorbeeld. Ik ben ruim 12 jaar moeder en meer dan 11 jaar coach (met kinderfluister-gave) van ouders.
Ik heb zelf als belangrijkste overtuiging in mijn mindset: Ik moet er voor zorgen dat ALLES ALTIJD fijn voor MIJ is!

Ga voor je ideale leven. Leef je droom als mama, als vrouw, als partner van en als werkende. Toen je voor het moederschap koos had je het gevoel voor MAGIE te kiezen. Kies dat elk moment opnieuw. Deze zin is daarin voor mij heel belangrijk: Ik moet het egoïsme opbrengen om me altijd 100% goed te voelen en gelukkig te zijn!

Doe mee! Breng het egoïsme op, werk net zo lang “aan jezelf” tot er geen enkele overtuiging meer is die iets anders dan puur geluk creëert:

Ik help je graag op weg! Voeg je GRATIS bij de facebookgroep Moe Door Moederschap Share. Word je bewust van alle gedachten, omstandigheden en gevoelens die tussen jou en een uiterst gelukkig en energieke leven in staan en schrijf ze van je af in deze facebookgroep:  https://www.facebook.com/groups/235545106866668/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *